Connection timed out after 2001 milliseconds
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/80/74/3007480/web/wordpress/wp-config.php:9) in /home/80/74/3007480/web/wordpress/wp-config.php on line 9
Olaf T.H. van Panhuys » 2004 » August

Vanaf heden staan de eerste vier fotorolletjes op het net. Klik hier rechts op de vier links!

Bloged in Australie 2004 by olaf Tuesday August 17, 2004

007_7 (16k image)
(more…)

Achtste verslag vanuit Cairns

Bloged in Australie 2004 by olaf Tuesday August 17, 2004

Er is sinds mijn vorige verslag weer veel gebeurd. Zat ik in het vorige verslag nog te klagen dat ik constant bezig was en geen tijd had om te relaxen of iets anders te doen, moest ik nadat ik het vorige verslag geschreven had 5 uur wachten op de bus terwijl ik de kamersleutel al had ingeleverd. In iedere Hostel moet je namelijk om 10:00 uur uitchecken, maar omdat wij de nachtbus zouden nemen die om 21:00 uur zou vertrekken moesten we nog wat tijd doden. Die middag zijn we naar het haaienmuseum van Vis Haslop in Harvey Bay gegaan. Afgezien van enkele spectaculaire foto?s was daar niet zo veel aan. Het museum ging vooral over Vic Haslop zelf en hoeveel haaien hij wel niet had gevangen en hoe gevaarlijk ze wel niet kunnen zijn.

?s-Avonds dus de nachtbus genomen. Ik was zo moe dat ik de film niet heb afgezien en in slaap ben gevallen. Goed doorgeslapen want ik werd pas om 7:00 uur de volgende morgen wakker (Uiteraard wordt je tussendoor wel eens wakker als de bus stopt o.i.d. maar dan slaap je natuurlijk gewoon weer door). Hierna was het nog 2 uur voordat we in Airlie Beach aankwamen. Daar werden we weer afgehaald door het Hostel en hebben we onze kamer betrokken. Deze bleek een enorme klerenzooi te zijn door drie engelse meiden. Ook leek het stapelbed bijna in te storten. Als backpacker probeer je namelijk altijd als eerste de kamer in te komen en het onderste bed te bemachtigen. Maar in dit geval vond ik dat geen prettig idee en heb de matras toen maar in de keuken gelegd en ben daar gaan slapen.
Klik op MORE voor de rest van het verhaal.
(more…)

22 queries. 0.096 seconds.
Powered by Wordpress
theme by evil.bert