Connection timed out after 2001 milliseconds
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/80/74/3007480/web/wordpress/wp-config.php:9) in /home/80/74/3007480/web/wordpress/wp-config.php on line 9
Olaf T.H. van Panhuys » 2004 » September

Laatste verslag vanuit Utrecht

Bloged in Australie 2004 by olaf Wednesday September 8, 2004


Zoals iedereen heeft kunnen lezen ben ik ondertussen weer goed in Nederland aangekomen. Het heeft wel een 38-uurige vliegreis tot gevolg gehad. Startend in Darwin via Adelaide naar Sydney. Daarna naar Singapore en tenslotte naar Frankfurt en vervolgens door met de KLM naar Amsterdam. En tussen iedere vlucht een paar uur wachten. Precies op tijd aangekomen alhoewel we een uur te laat uit Singapore waren vertrokken. Maar de piloot had toestemming gekregen om een alternatieve route te vliegen. Toen ik eens een keer het GPS systeem checkte zaten we net boven Kabul/Afghanistan. Leuke alternatieve route!
En als toetje (en omdat m?n vrije dagen op waren) ben ik meteen de volgende ochtend (dinsdag) weer gaan werken. En dat valt niet mee. Na alle vrijheid om nu weer in het gareel te lopen en weer gewoon je dagelijkse bezigheden op te pakken is best wel moeilijk. Maar je collega?s en telefoontjes zorgen er wel voor dat je gauw genoeg weer in het ritme komt. Daarnaast heeft de gemeente nog voor wat actie gezorgd door studentenwoningen tegenover m?n huis te plannen (bedankt!).
Ik wil iedereen nog bedanken voor de interesse die iedereen getoond heeft en veel plezier bij het werken toewensen.
Olaf

Twaalfde verslag vanuit Darwin

Bloged in Australie 2004 by olaf Saturday September 4, 2004

 
Zoals beloofd schrijf ik nu mijn belevenissen van de laatste dagen en de tour naar Litchfield en Kakadu National Park op.
Enzo onze Siciliaan (die het trouwens erg moeilijk vindt om illegaal werk hier in Australie te vinden, want dat is op Sicilie toch erg gemakkelijk?) was de volgende ochtend dus overal doorheen geslapen en terwijl iedereen al in de bus zat moesten we hem nog wakker maken! En het belangrijkste dat je dan moet doen is ervoor zorgen dat je haren netjes zitten en niet je koffer inpakken…..
Enfin, samen met nog twee extra Australische meisjes zijn we dus weer naar het zuiden naar Litchfield N.P. gereden. Dit park bestaat vooral uit erg veel watervallen.
Onze eerste stop was echter bij termieten heuvels. Deze heb je in twee soorten, de magnetische die noord-zuid zijn georienteerd en kathedraalvormige. Sommige van de heuvels die we gezien hebben zijn wel 5 meter hoog! Daarna zijn we doorgereden naar een waterval met meertje (Florence Falls) waarin we gezwommen hebben. Na een blik op een aantal andere watervallen te hebben geworpen hebben we ’s-middags nog bij Wengi Falls gezwommen en zijn we weer doorgereden naar Kakadu National Park.
N.B. Klik op More voor de rest van het verhaal.

(more…)

Elfde verslag vanuit Darwin

Bloged in Australie 2004 by olaf Friday September 3, 2004

 
Zo, sinds het vorige verslag heb ik weer veel gereist. Grofweg valt de reis in twee delen uiteen. Als eerste de lange weg door de woestijn naar Darwin en daarna een paar dagen naar natuurparken in de omgeving van Darwin. Vanwege de tijd vindt je hier het eerste gedeelte van de reis weergegeven.
N.B. klik op MORE voor de rest van het verhaal.

(more…)

22 queries. 0.087 seconds.
Powered by Wordpress
theme by evil.bert