Aangekomen in Nederland!

Bloged in Australie 2006 by Olaf1 Sunday September 10, 2006

Na nog een middag en avond in Darwin gespendeerd te hebben (en daar mensen voor de zevende keer tijdens de reis ontmoet te hebben) zijn wij ’s-ochtends vroeg om 4 uur opgestaan om de shuttle bus naar het vliegveld van 5 uur te halen. Na een reis van 33 uur (via Alice Springs, Perth -> overstappen, Singapore ->overstappen, Londen -> overstappen) zijn we op Schiphol beland. Aldaar erachter gekomen dat de bagage ons t/m Londen is gevolgd. Na nog op het volgende vliegtuig te hebben gewacht zijn we maar naar Huis gegaan omdat we de volgende dag moesten werken! Tja, de vakantiedagen waren op. Zodadelijk ga ik nog de laatste foto’s uploaden. Ik wil iedereen bedanken voor de mailtjes en interesse die ze in mijn reis getoond hebben. Bedankt!

Utrecht, 10 september, 10:35 uur lokale tijd

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

21 queries. 1.614 seconds.
Powered by Wordpress
theme by evil.bert