Laatste verslag vanuit Utrecht

Bloged in Australie 2004 by olaf Wednesday September 8, 2004


Zoals iedereen heeft kunnen lezen ben ik ondertussen weer goed in Nederland aangekomen. Het heeft wel een 38-uurige vliegreis tot gevolg gehad. Startend in Darwin via Adelaide naar Sydney. Daarna naar Singapore en tenslotte naar Frankfurt en vervolgens door met de KLM naar Amsterdam. En tussen iedere vlucht een paar uur wachten. Precies op tijd aangekomen alhoewel we een uur te laat uit Singapore waren vertrokken. Maar de piloot had toestemming gekregen om een alternatieve route te vliegen. Toen ik eens een keer het GPS systeem checkte zaten we net boven Kabul/Afghanistan. Leuke alternatieve route!
En als toetje (en omdat m?n vrije dagen op waren) ben ik meteen de volgende ochtend (dinsdag) weer gaan werken. En dat valt niet mee. Na alle vrijheid om nu weer in het gareel te lopen en weer gewoon je dagelijkse bezigheden op te pakken is best wel moeilijk. Maar je collega?s en telefoontjes zorgen er wel voor dat je gauw genoeg weer in het ritme komt. Daarnaast heeft de gemeente nog voor wat actie gezorgd door studentenwoningen tegenover m?n huis te plannen (bedankt!).
Ik wil iedereen nog bedanken voor de interesse die iedereen getoond heeft en veel plezier bij het werken toewensen.
Olaf

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

21 queries. 0.079 seconds.
Powered by Wordpress
theme by evil.bert