Tweede verslag uit Singapore

Bloged in Australie 2004 by olaf Monday July 26, 2004

Niet dus. Het vliegtuig (Boeing 747-400 Longreach) maakt dus wel een tussenstop in Singapore. Hier wordt het bijgetankt, en stappen sommige pasagiers uit. Dat betekent na 11 september dat zij wellicht iets in het vliegtuig kunnen achterlaten. Dus moeten wij er ook uit en maar liefst 驮 uur wachten hier op het vliegveld van Sydney. Maar daar hebben ze ook tegen de zeeuwse gewoontes in gratis Internet (Nu aangeboden door NEC!). Verder perfecte vlucht gehad. 2 films gezien op het media center dat in ieder stoel is ingebouwd (kan je kiezen uit ca. 10 films, GPS-info, het nieuws en je kunt er zelfs spelletjes op spelen). Kijken of ik straks ook nog een beetje kan slapen. Dan kom ik tenminste lekker fit en uitgeslapen aan in Sydney en geen last van een jet-lag. Verder perfecte service aan boord van Quantas. Zo nu moeten we geloof ik weer gaan. Tot Sydney. Olaf

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

21 queries. 0.124 seconds.
Powered by Wordpress
theme by evil.bert